Тефтерчето на един Пътешественик

Добре дошли на моята партньорска страница!🍀

Искрено ще се радвам да се запознаем и да установим траен контакт, реализирайки полезна за дветe страни съвместна работа!

Моят блог е фокусиран основно върху пътешествията, като превес имат тези из България. Нерядко пътешествам и извън граница, като смея да твърдя че пътувам малко повече от средностатчистическия човек и затова споделям с вас обобщения на пътуванията през 2018/2019/2020/2021, за да се убедите сами. Вярвам, че колкото повече пътува човек, толкова повече разбира, че има още много какво да види, а с това правопропорционално се увеличава и желанието за нови пътешествия. Повече за мен може да прочетете тук. Целта на блога ми е да предава всяка дестинация от първо лице не само като място за посещение, но и всички съпътстващи преживявания, които правят едно пътуване незабравимо, заедно с това да бъдем и не просто туристи, а истински пътешественици.

Ако предлагате услуга или продукт в сферата близка до идеята на блога, ще се радвам да работим заедно. А ако прибавяте огромна щипка страст към своя “проект”, така както пламенно пътешествам и аз, сигурна съм, че ще се получи страхотна колаборация!

Реализирани партньорства и кампании до тук:

Когато дадено място, продукт или услуга ми допадне, неговата идея ме докосне или пък мисията – запали, с удоволствие по моя инициатива заставам зад него, за да споделя на своята аудитория. На такива места се връщам с удоволствие отново. Може да се убедите в пътеписите ми “Млечен дом” – Родопска приказка за сърдечност и гостоприемство и Село Валевци – на гости на къща за гости “Балкан”.

Когато пък ни поканят, за да посетим или опитаме нещо ново, с още по-голямо удоволстиве споделяме преживяното и полезна информация на своите читатели, за да могат повече хора да усетят отношението, което сме получили и ние – прочетете На гости на любима Трявна и “Калина Палас” или Sozopol Food & Wine Tour – кулинарно приключение в сърцето на Созопол или На пътешествие с Top Rent A Car!

Също така съм горд член на Асоциацията на травъл блогърите в България – АСТОМ, където заедно с други запалени пътешественици обменяме дестинации, опит и позитивна енергия.

Няколко думи и затова как може да сме си взимно полезни:

– да ви дойдем на гости, а след това да разкажем за чудния престой при вас
– да подкрепим вашия проект/услуга/кампания
– да напишем ревю след като сме се докоснали до вашата идея
– да споделим пост в социалнтие мрежи (Facebook ~ 12 000 + последователи, Instagram ~ 2 000 последватели)
– добавяне на линк в моя статия
– предоставяне на снимки от личния архив на моя блог
– да обсъдим други възможности за партньорство

Не се колебайте да се свържете с мен, за да обсъдим варианти за съвместната ни работа на email: hello@traveler-diary.com или чрез контактната форма.

Не спирайте да развивате с любов своя бизнес, проект или идея!

Поздрави,
Наде 💖