Тефтерчето на един Пътешественик

Приятели

Тук ще намерите още страхотни пътуващи блогъри, които са готови да ви пренесат до нови интересни дестинации в България и по света, както и други организации, с които заедно популяризираме родните места.

Radoslav Parvanov PhotographyРадослав Първанов Фотография – Radoslav Parvanov Photography – Невероятни снимки, безкрайна любов към фотографията и един страхотен човек. Автор на един от най-патриотичните проекти Аз съм Българка. Последвайте Радо за да се любувате на уникални кадри!

travellingbuzzgabrielefitTravelling Buzz – Мария, която е един истински пътешественик, който отразява своите прекрасни пътувания в България и по света, в своя англоезичен блог и ни заразява с енергия и страхотни статии.

followthesisterslogosmallFollow The Sisters – Последвайте сестрите Нина и Ели, за да се насладите на това как пътуват и реализират заедно нови травъл мечти, и всичко това представят с много емоция и лични истории.

aa_logo_croppedAndrey Andreev – Travel & Photography – Прекрасни забележителни места у нас и по света, съчетани с още по-прекрасни снимки. Всичко това споделено с любимия човек и малките съкровища, представено по увлекателен начин, ни карат бързо да планираме следващото си пътуване.

destinationlogoДестинация Дряново – Едно прекрасно място близко до родния край, което предлага безброй възможности за отдих, забавление и близост с природата и чудесно поддържан блог с актуална информация за всичко случващо се в този край.

travellingbuzzgabrielefitTravel World 195 – В този блог на Пътешествениците и Мечтателите ще намерите пътеписи, семейни пътешествия, полезни съвети, изгодни оферти и много красиви авторски снимки.

mountain-hutsХижи и заслони в България – Прекрасно онлайн местенце за всеки, който планира своя преход в планината и търси подслон. Информация за хижите и заслоните в българските планини – местоположение, снимки, условия за настаняване, контакти и още много.

Travel Smart помага на хората в България да пътуват в целия свят по-изгодно и по-информирано. Последвайте ги, за да следите едни от най-изгодните актуални предложения за самолетни билети, хотели, пакетни почивки, коли под наем, както и интересни и важни новини свързани с пътувания от и в България, ползени статии, с които да организирате по-добре и по-лесно следващите си пътувания.

Почувствайте и пътувайте в България с блога Почувствай България, който ще ви предложи идеи за пътуване, качествени проверени услуги, красиви снимки и видео и още много интересна и полезна информация.


Станете приятели на Тефтерчето на един пътешественик, за да показваме заедно колко красива е родината ни и всички други прекрасни кътчета по света. Ако искате да се присъедините, може да ни пишете на email: hello@traveler-diary.com или да попълните формата и ние ще се свържем със вас възможно най-скоро.