Тефтерчето на един Пътешественик

Моите продукти 🇧🇬

Добре дошли в онлайн магазина на блога “Тефтерчето на един пътешественик”!

Ако преди години някой ми беше казал, че ще издам книга или пък, че ще създам колекция от 17 невероятно красиви пъзели на български забележителности, нямаше да повярвам! Днес обаче ви представям тези страхотни продукти, в които съм вложила много труд, енергия и любов. Надявам се да ви бъдат полезни и да ви донесат много положителни емоции. 💝


« Най-красивите кътчета по Черноморието »

Три пътешественички обединяват своите усилия, за да опишат красотата и магията на българското Черноморие. Това сме аз, Ели от Друми в думи и Роси от Trips with Rosie.

Заедно подбрахме общо 57 възможности за незабравими приключения – от най-северната до най-южната точка на морския ни бряг. В пътеводител са включени както някои от най-красивите плажове, така и места, по-подходящи за авантюристично настроените туристи, които искат да се отклонят за малко от най-претъпканите дестинации и да се докоснат до все още запазената автентична красота на Черноморието.

Поръчай книгата тук 📚


« Роден Пъзел »

Първата колекция от пъзели на български забележителности, чрез която имате възможност парченце по парченце да наредите поредица от прекрасни български забележителни места, да опознавате Рoдината, да вдъхновявате хората около вас и да се запознавате отблизо с нови български места. 🇧🇬

Виж цялата колекция 🧩


« Новогодишни късмети за пътешественици »

Създадох специално за вас този оригинален комплект новогодишни късмети за баница. Комплектът съдържа 20 късмета, от които ще разберете, коя ще е дестинацията в България, която ще посетите през новата година.

Вземи безплатно 🎁