Тефтерчето на един Пътешественик

Созополис – Неповторимо място за специални хора

Созополис

Комплекс „Созополис“ е проектиран и изпълнен като реплика на стария Созопол, с неговата типична архитектура и атмосфера. Функционира като селище от „затворен тип“, осигуряващо всички удобства на собствениците на имоти и техните гости. „Созополис“ материализира идеята за един нов лайфстайл, съчетал традиции и модернизъм, лукс и история, свобода и романтика.

DSC_1037

В комплекса са запазени ценни археологически разкопки с монументална стойност – тракийски светилища, датирани на повече от 2 500 години. Селището разполага и с естествен източник на минерална вода с лечебни свойства.
Тук може да се почувствате спокойни, да се разходите по търговската улица и да разгледате галериите и малките бутикови магазинчета, да вкусите от многобройните кулинарни изкушения в ресторантите, да релаксирате в СПА центъра и едновременно с това да се наслаждавате на завладяващата гледка и да съзерцавате танца на вълните.

Насладете се на Созополис от високо!

Източник: http://www.sozopolis.bg/

Благодарим ви, че споделяте това забележително място с приятелите си. Можете да помогнете повече хора да преоткриват красотите на Родината ни и да се вдъхновяват от тях.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *