Тефтерчето на един Пътешественик

Идеята

10599490_808096872567257_4543737238757719634_n~2

“Опознай родината си, за да я обикнеш!”
Алеко Константинов

Идеята за Тефтерчето на един пътешественик се появи спонтанно, породена от любовта към пътуването и преоткриването на всяка следваща дестинация.

Нашата цел е преди да обиколим света, да опознаем Родината си, да се доберем и до най-отдалечените кътчета, да видим и най-удивителните гледки и да обогатим духа и съзнанието си с колкото може повече прекрасни български места и тяхната история.

Тук ще намерите познати и не толкова добре познати забелжителни дестинации. Посетени от нас или от вас, те ще бъдат споделяни с лични впечатления, любопитна информация и снимки. Всички, които биха споделили своите прекрасни открития, любими дестинации и снимки от България, могат да се чувстват поканени да споделим заедно нашето приключение из ~ 111 хил. кв.км българска територия. И ако се чудите защо сме толкова развълнувани, ние споделяме с вас нашите причини:

» Защото знаем, че нямаме нужда от класации, за да обичаме Родината си и да се гордеем с нея
» Защото е нужно да я познаваме и преоткриваме
» Защото ни заобикаля един безкраен извор на спиращи дъха гледки, природни феномени, исторически паметници, културно наследство и сгради шедьоври, модерни градове и уютни селца, атрактивни летни, зимни и лечебни курорти и още много красоти
» Защото искаме да предадем любовта си към пътуването и любовта към родината на всички други пътешественици по душа.

Присъединете се към нашето пътешествие!
Подарете си поредната разкошна емоция тук, в БЪЛГАРИЯ!