Тефтерчето на един Пътешественик

Приятели

Тук ще намерите други страхотни пътуващи блогъри, които са готови да ви пренесат до нови интересни дестинации в България и по света.

travellingbuzzgabrielefitTravelling Buzz – Мария, която е един истински пътешественик, който отразява своите прекрасни пътувания в България и по света, в своя англоезичен блог и ни заразява с енергия и страхотни статии.

followthesisterslogosmallFollow The Sisters – Последвайте сестрите Нина и Ели, за да се насладите на това как пътуват и реализират заедно нови травъл мечти, и всичко това представят с много емоция и лични истории.

aa_logo_croppedAndrey Andreev – Travel & Photography – Прекрасни забележителни места у нас и по света, съчетани с още по-прекрасни снимки. Всичко това споделено с любимия човек и малкото съкровище, представено по увлекателен начин, ни карат бързо да планираме следващото си пътуване.

destinationlogoДестинация Дряново – Едно прекрасно място близко до родния край, което предлага безброй възможности за отдих, забавление и близост с природата и чудесно поддържан блог с актуална информация за всичко случващо се в този край.


Станете приятели на Тефтерчето на един пътешественик, за да показваме заедно колко красива е родината ни. Ако искате да се присъедините, може да ни пишете на email: hello@traveler-diary.com или да попълните формата и ние ще се свържем със вас възможно най-скоро.